Inschrijving is geopend!

Inschrijving is geopend!

Op zaterdag 13 juni en zondag 14 juni is het zover! Running Apart Together, de gezelligste virtual solo run van Nederland. We hopen op zoveel mogelijk deelnemers die daarmee het Longfonds ondersteunen, in strijd tegen het coronavirus. 

Vanaf vandaag is de inschrijving geopend. Doe mee aan 5km, 10km of de halve marathon (hardlopend of wandelend). Ook kinderen kunnen mee doen aan 1km of 2km en ontvangen een medaille.

Ga van start op het tijdstip dat jou uitkomt, stel je horloge of app in op de afstand waar jij je op hebt ingeschreven. Ready, set, go!

Herinnering

Als deelnemer heb je de optie om een t-shirt te kopen bij inschrijving. We zorgen dat je het t-shirt voor 13 & 14 juni thuis ontvangt, zodat je deze kan dragen tijdens jouw run. Speld je startnummer op, trek je schoenen aan en je bent klaar om te lopen.

Verloting

Bij je inschrijven kan je ook aangeven of je mee wilt doen aan de verloting. Zo maak je kans op leuke prijzen. Denk aan cadeaubonnen, sportartikelen en veel meer. Blijf op de hoogte en volg ons op social media.